Ionica Adriana, poveste impresionantă de viață. Actrița de origine română a impresionat pe toată lumea cu povestea sa de viață. Născută la Cluj-Napoca și părăsită de mamă într-un orfelinat, Adriana a fost adoptată de o familie din Marea Britanie. În prezent este o actriță faimoasă după ce a jucat în serialul „The Syndicate' al lui Kay Mellor.

Ionica Adriana s-a născut în octombrie 1988, în România. Mama ei biologică, Valentina, avea doar 16 ani atunci când a adus-o pe lume. Pentru că nu avea posibilități să o crească și era minoră, aceasta a plasat-o pe fiica ei într-un orfelinat din Cluj-Napoca.

Actrița și-a dorit foarte mult să își cunoască părinții biologici, iar în 2020, la sfârșitul primului lockdown, și-a cunoscut întrega familie. Adriana a fost foarte fericită când a vorbit pentru prima dată cu Valentina, femeia care i-a dat viață.

Ionica Adriana, poveste impresionantă de viață

Ionica Adriana are o poveste de viață desprinsă parcă dintr-un film dramatic. S-a născut în Cluj Napoca, iar la scurt timp, mama sa, Valentina a dat-o la orfelinat. După doi ani și jumătate petrecuți în orfelinat, Ionica a fost adoptată de o familie din Marea Britanie. La începutul anilor 2000, România devenea cunoscută pentru condițiile inumane din orfelinate, în urma unui documentar realizat de BBC.

Adriana a copilărit în North Yorkshire și a absolvit Școala Easr 15 Acting, din cadrul Universității Essex. Cindy și Anthony Calvert sunt părintii adoptivi ai Adrianei,. Cei doi au văzut documentarul în timpul unei vacanțe în Elveția. Ulterior au contactat Ambasada României din Anglia pentru a începe procedurile de adopție. „Am fost atrași de zâmbetul ei, de fericirea de pe chipul ei, de energia pe care o avea sărind în pat, încercând să ne atragă atenția', a declarat Cindy pentru Daily Mail, potrivit viva.ro

Ionica și-a cunoscut mama biologică

Adriana a fost una dintre norocoasele din orfelinatele românești, fiind adoptată de o familie din Anglia. Ionica Adriana a fost aleasă de o familie care avea grijă de o afacere intr-un cadru pitoresc din North Yorkshire și care se străduiau de mult timp să aibă un copil, dar fără succes. Adriana a decis să se reîntoarcă la origini. În 2020, tânăra și-a cunoscut mama biologică, cu ajutorul rețelelor de socializare. Valentina și sora ei vitregă locuiesc în Sicilia, iar sora ei biologică Angela s-a stabilit în California. Ionica a zburat în Sicilia unde și-a cunoscut mama și sora vitregă.

 „Nu m-am simțit niciodată în viața mea atât de emoționată ca în ceasul dinainte să o cunosc. Karina seamănă foarte mult cu mine. Mi-a fost teamă că mama mea se va simți rău revăzându-mă după toți acești ani. Eram atât de fericită și entuziasmată! Valentina și-a cerut scuze, în lacrimi, că m-a lăsat la orfelinat și a spus că și-ar fi dorit să aibă o situație mai bună pentru a mă păstra.', își amintește Ionica.

Ionica Adriana a devenit o actriță apreciată în Marea Britanie

Ionica Adriana este printre cele mai apreciate actrițe din Marea Britanie, fiind cunoscută pentru aparițiile sale în mai multe producții. Povestea emoționantă a Adrianei face parte din cele care au reușit să scape cu viață din orfelinatele din România. În urma studiilor realizate, aproximativ 20.000 de copii au murit în orfelinatele din România în perioada 1966-1989.
 

coral