O adolescenta in varsta de 16 ani dintr-un centru de plasament a fost cautata, luni, de autoritatile din judetul Olt. Potrivit politistilor, fata a plecat de langa supraveghetorul cu care se afla la cumparaturi intr-un magazin si nu a mai revenit la centru.

Politistii din Olt au fost anuntati telefonic ca Popa Elena Claudi –  in varsta de 16 ani, aflata in plasament la un centru al DGASPC Olt – nu a mai revenit in centru dupa ce a fost plecata la cumparaturi, impreuna cu un supraveghetor.

„In urma verificarilor, s-a stabilit faptul ca la data de 4 august a.c., in jurul orei 19.30, minora, in timp ce se afla in zona unui supermarket din municipiul Slatina, ar fi plecat fara acordul educatorului de serviciu care o insotea si nu a mai revenit”, a declarat reprezentantul IPJ Olt. Potrivit politistilor, adolescenta a parasit de mai multe ori centrul fara acordul personalului de serviciu, dar s-a intors.

Din fericire, adolescenta de 16 ani a fost gasita in viata, iar IPJ Olt a transmis un comunicat:

“Politistii din cadrul Politiei municipiul Slatina au identificat minora pe raza localitatii si a fost predata reprezentantilor D.G.A.S.P.C. Olt. Aceasta a afirmat ca, in perioada plecarii sale voluntare, nu a fost victima niciunei infractiuni”, precizeaza IPJ Olt.

coral