Irina Rimes a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit extrem de rău. Medicii au descoperit că artista avea hemoragie internă şi au decis să o bage direct în sala de operații. Înainte de intervenția chirurgicală, jurata de la “Vocea României” și-a rugat apropiații și fanii să se gândească la ea pentru ca totul să se termine cu bine.

Irina Rimes, internată cu hemoragie internă şi operată de urgenţă

Irina Rimes a fost operată de urgență ieri, în ultima zi din 2019, după ce a ajuns la spital cu hemoragie internă. Ea a intrat în sala de intervenții chirurgicale în jurul orei 15:00 și… cu ceva timp înainte, a anunțat într-o înregistrare urcată pe Story-ul de la Instagram situația delicată în care se afla. Mai mult, vedeta și-a exprimat regretul privind anularea concertului de Revelion pe care trebuia să îl susțină la Iași. Pe filmarea realizată de talentata cântăreață se poate observa că era foarte slăbită – puteți vedea imagini cu jurata de la “Vocea României” pe patul de spital în galeria foto a articolului.

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista cu vocea stinsă în filmarea urcată pe Instagram Stories.

Horia Brenciu a aflat și el despre starea colegei sale de jurizare de la “Vocea României” și  făcut un apel emoționant pe rețelele de socializare. La scurt timp după ce Irina Rimes a ieșit din sala de operație, o persoană apropiată ei a declarat pentru protv.ro că operația a decurs bine și că artista se simte bine și va fi externată curând.

Irina Rimeș, o artistă foarte talentată de peste Prut care a cucerit inimile Românilor

“(…). Nu sunt doar o adolescentă care s-a trezit peste noapte vedetă. Am stat ani întregi în studio, unde am muncit, m-am pregătit. Eu am fost în Republica Moldvova- eu îmi doream să merg la un concurs la mine, în ţara natală. M-am rugat la Dumnezeu ca să ajung acolo şi să devin cunoscută. Acolo am cunoscut mulţi oameni care m-au ajutat să vin aici. Eu doar cântam înainte, de vreo doi ani. Piesa Andrei «Sunt puternică» e scrisă de mine. Eu mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, când eram într-o situaţie financiară foarte grea. Aşa că am început să scriu piese şi să le vând artiştilor din Republica Moldova. «Visele» e singura piesă de pe album la care am lucrat, dar nu am scris-o eu. (…) Nu, eu sunt o fată de la ţară, părinţii mei sunt oameni simpli – am crescut la ţară cu văcuţe, cu puişori (…) La 14 ani am mers la liceu, facultatea am făcut-o în Chişinău. (…) Au fost momente în care nu am avut bani deloc. Eu nu am suferit din dragoste, eu pur şi simplu m-am îndrăgostit. (…)”, a declarat Irina Rimeș în cadrul unui interviu oferit în primăvara anului 2017 la “Răi da’ buni”.

Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. În 2012, Irina Rimes a participat la “Fabrica de staruri”, show transmis de TVR, aşa că nu e străină de televiziune. Ea a venit în România în 2013 şi a cântat sub numele de IRRA. Proiectul nu a mers şi solista s-a relansat în 2016 şi a devenit vedetă peste noapte, datorită hit-ului “Visele”. Printre melodiile cunoscute pe care le-a lansat se numără: “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Cosmos”, “My Favourite Man”, “Iubirea noastră mută”, “Octombrie Roșu”, “Beau”. Tânăra artistă şi-a deschis și o casă de producţie, Quantum Music, acolo unde colaborează cu mai multe nume din muzica românească şi unde îi poate lansa pe viitorii ei elevi de la “Vocea României”.

coral