Mircea de la "Insula Iubirii" si-a facut aparitia pentru prima oara intr-un platou de televiziune dupa ce s-a terminat emisiunea.

Mircea Moldovan a vorbit deschis despre relatia lui Mirela Banias, dupa ce s-a terminat "Insula Iubirii".

"Da, mi-a picat in mrejele omului. Se spune ca Mirela s-a atasat foarte mult pentru ca i-a oferit ceea ce avea nevoie. O persoana care putea sa o ajute, sa o incurajeze, sa se elibereze, sa se dezvolte. Ceva ce ii lipsea. In momentul in care Mirela a descoperit ce avea nevoie a renuntat. Toate momentele au fost intense, ultimul la final, la despartire a fost un moment culminant cand a recunoscut ca ma iubeste. A fost un pic si insistenta mea si dorinta de a o ajuta. Mie imi place sa lupt pentru ceea ce fac. A crezut, dar nu suficient, a zis ca ii e frica ca sunt ispita.

Daca o persoana iti spune ca s-a indragostit de tine esti incantat, dar dupa nici 20 de ore afli ca nu e chiar asa nu e ok. Mi-a zis ca o sa fie puternica, am crezut in ea. Am sperat ca povestea mai merge mai departe.

Ma bucur pentru Mirela ca este fericita in relatia ei. Imi pare rau ca a pierdut sarcina. Imi place ca a capatat incredere dupa emisiune. Eu am ajutat-o pana in momentul despartirii, ea a pus in aplicare tot. Avea nevoie de un soc. Am mai vorbit la telefon, ma suna, o sunam, cum te simti, esti ok, din astea. Lucruri de viata, cate un sfat. Mi-a spus ca ma iubeste, am inteles-o pe urma. Tinand cont de faptul ca eram ispita cred ca a crezut ca isi ia teapa. Au fost momente cand am crezut ca se poate realiza ceva, a fost posibil, dar era si distanta.", a povestit Mircea de la Insula Iubirii, la "Agentia Vip".

coral