Fosta iubita a lui Catalin Botezatu, Monica Hill, a povestit cosmarurile vietii sale. Sa fii fotomodel presupune o serie de sacrificii, iar pe langa aceste eforturi uriase, fetele trebuie sa faca fata si problemelor de sanatate. Modelul a declarat ca, recent, s-a confruntat cu probleme la ochi si ca se recupereaza treptat.

Monica Hill a facut infectie la ochi

Fata a facut o infectie urata si a avut hemoragie interna, conform spynews.ro. Monica Hill a povestit cum a inceput problema ei de sanatate. La inceput avea dureri foarte mari la ochi, urmate de umflaturi. Ochiul ei arata de parca ar fi batut-o cineva. A mers la medic si a aflat ca este vorba despre o infectie.

Doctorii i-au prescris 7 zile cu antibiotic si unguent pentru un ochi, iar apoi infectia s-a mutat la celalalt. Insa problema de la ochi este minora in comparatie cu alte suferinte traite de fata care a fost descoperita de Catalin Botezatu, care i-ar fi fost chiar iubita. Aflata la inceputul lunii in China, unde participa la un eveniment important in calitate de manechin (n.r.: un concurs de Miss), frumoasa vedeta a indurat foamea si a acuzat organizatorii ca isi bat joc de modele.

Fosta iubita a lui Catalin Botezatu, clipe dramatice in China

De cand a ajuns in China a slabit 4 kilograme, iar fetele lesina pe capete, conform propriilor declaratii. „Nu avem mancare, fetele lesina pe capete si este mai rau decat pare. Nu avem mancare buna. Am slabit patru kilograme de cand am venit in China.

Organizatorilor nu le pasa de cum ne simtim, ei vor doar un show mare. Fetele lesina pe capete. Daca ceri medicamente, nu te baga nimeni in seama. Eu am cerut niste medicamente acum 10 zile si inca nu le-am primit”, a spus recent Monica Hill.

coral