Editie de senzatie la “Neatza cu Razvan si Dani” astazi, 28 martie! Iubita lui Dani Otil a venit in platoul matinalului de la Antena 1, unde a defilat in mai multe tinute sexy si provocatoare, realizate de o creatoare de moda de la noi. Cand si-a vazut partenera de viata imbracata atat de sumar, uneori la fel ca atunci cand o vede in dormitor, carismaticul “matinal” a avut o reactie jenanta.

Gabriela Prisacariu, in tinute sexy la “Neatza cu Razvan si Dani”

Una dintre tinutele in care a aparut Gabriela Prisacariu in platoul de la “Neatza cu Razvan si Dani” este un sacou negru, cu un decolteu adanc, la care nu si-a pus sutien si portjartiere extrem de sexy. Dani Otil a plecat din platou, s-a retras in spatele camerelor… statea in apropierea spectatorilor si cand si-a vazut iubita atat de dezgolita, el si-a pus mana la ochi si apoi in cap, spre amuzamentul colegilor care i-au vazut reactiile.

A doua tinuta imbracata de iubita lui Dani Otil a fost o rochie transparenta neagra, pe sub care avea un body sexy. Cand frumosul model poza pe catwalk-ul improvizat in platoul matinalului de la Antena 1, Dani Otil a urlat la fel ca lupii. La un moment dat, Razvan Simion a spus despre acesta: “Nu vrea sa vina, ca e salbatic”.

Dupa prezentarea de moda si sedinta foto care au fost realizate in platoul matinalului de la Antena 1, Dani Otil a venit langa Razvan Simion si a spus in gluma: “A bagat lupii in spate. (…). Parca nu am mai vazut asa ceva. Pubele, vezi ca iti dai cu blitul in ochi. (…)”.

La scurt timp dupa ce s-a asezat langa colegul sau de prezentare, Dani Otil a afirmat in spirit de gluma: “Acest nepotism, care se propovaduieste la «Neatza»… ce urmeaza, Razvan?”. In cadrul emisiunii a urmat un interviu realizat cu Lidia Buble pe cand filma clipul pentru “Asta sunt eu”, o piesa in colaborare cu What’s UP.

Cine este Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu este una dintre cele mai admirate si, in acelasi timp, controversate concurente care au participat la “Supermodels by Catalin Botezatu”. La acea vreme a facut urmatoarea declaratie: “Barbatii cauta, in general, femei proaste. Pana acum nu mi-am gasit jumatatea si nici nu caut. Am fost cu barbati care mi-au dat papucii pentru ca s-au gandit ca sunt si frumoasa, si mai am si ceva in cap, asa ca inainte sa ii parasesc eu, au preferat sa faca ei pasul asta”.

coral