Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul ei croat, iar o astfel de intamplare reprobabila a deschis, din nou, o adevarata cutie a Pandorei, violenta conjugala. Femeile sunt, adesea, victime ale unor parteneri de viata agresivi, iar multe dintre ele, de teama, nici nu depun plangere la politie. Daniela Crudu a avut nevoie de interventie medicala de urgenta dupa ce iubitul sau – despre care a spus ca nu l-a mai vazut niciodata intr-o astfel de stare – i-a aplicat o ”corectie”.

In timpul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos a dezvaluit ca Daniela Crud a crezut ca va fi omorata in bataie si tocmai de aceea a luat decizia de a fugi, descula, din masina. „Daca nu fugeam, ma omora. Nu mai vad, am ochii lipiti si plini de sange”, i-a marturisit Cruduta lui Dan Capatos. Vedeta s-a ales cu o fractura nazala, dar si cu numeroase alte rani extrem de periculoase. Cu toate acestea, Daniela Crudu a refuzat sa depuna plangere la politie impotriva barbatului care a lovit-o cu bestialitate. Daniela Crudu a primit ingrijiri medicale de specialitate din partea medicilor, insa a refuzat internarea in spital.

Croatul a mers la spital dupa ce a batut-o pe Cruduta

Potrivit informatiilor furnizate de spynews.ro, iubitul croat al Crudutei a fost la spital dupa ce a agresat-o. Era nervos fiindca nu i s-a permis sa patrunda in salonul unde se afla Daniela Crudu si s-a interesat daca starea acesteia este grava. Nu este foarte clar daca barbatul avea remuscari in urma bataii pe care i-a administrat-o iubitei sale sau doar dorea sa se asigure ca ranile provocate nu au fost majore. In ciuda tentativelor de a ajunge in preajma ei, croatul a fost tratat cu refuz, asa ca a parasit spitalul, in aceeasi stare de nervi, plecand catre locuinta Danielei.

Numai ca acolo a fost dat afara, iar in timp ce isi punea bagajele in masina a aparut si sora Danielei Crudu, Ana, impreuna cu partenerul ei. Politistii au emis un ordin de restrictie valabil 5 zile.

coral