Iulia Albu a intors toate capetele seara trecuta, cand si-a facut aparitia pe covorul rosu, la petrecerea Viva!, cu o gaina pe umar.

Designerul si criticul de moda Iulia Albu continua sa socheze prin tinutele sale, care mai de care mai ciudate. Daca la evenimente precum Met Gala sau altele de acest gen, mai poti veni imbracat excentric, ei bine, petrecerea Viva! nu se incadreaza deloc.

In mod evident Iulia Albu nu a respectat dress-code-ul „precious”, fiind departe de a avea o tinuta care impune rafinament si eleganta.

Nu ne mai surprinde nici ca a venit cu o gaina pe umar, dat fiind faptul ca de cativa ani incoace designerul apare cu tot felul de animale de companie.

Tinuta pe care Iulia Albu a ales-o pentru aniversarea de 20 de ani a revistei Viva! a fost una extravaganta, ostentativa, reusind sa epateze cu o fusta foarte scurta si o pereche de cizme lungi, care costa peste 1.000 de dolari.

Dar ce a avut de spus Iulia Albu despre tinuta ei?

Vedeta a declarat ca ea si-a ales singura tinuta si ca inspiratia ii vine din tot ceea ce ne inconjoara: „din copaci, din aer, din cerul albastru”.

„Tinuta mea este intr-o zona de Studio 54, Andy Warhol”. Andy Warhol a fost un grafician, fotograf, pictor si realizator de filme american, personalitate a curentului artistic cunoscut ca Pop Art din Statele Unite.

coral