Iulia Albu a luat-o in ”catare” pe Nicoleta Nuca, iar concluzia trasa este una care, cu siguranta, nu ii va face placere artistei. Aceasta are o cariera de succes si este inconjurata de fani, insa in ceea ce priveste ultima tinuta aleasa n-a ”multumit-o” pe Iulia Albu.

Iulia Albu nu a menajat-o pe Nicoleta Nuca. Ba chiar am putea spune ca i-a tras o ”sapuneala” zdravana dupa ce a vazut o fotografie postata de artista pe pagina de socializare.

”Nicoleta Nuca face fata si spate cu brio, aparent, oricarei provocari. Nu stiu daca mai mult fata, sau mai mult spate, dar, in fundul sufletului, Nicoleta este o vedeta implicata in cauze sociale precum cea la care a participat purtand aceasta “tinuta”. Exista mai multe feluri de “tinuta”, “tinuta de buna”, “tinuta degeaba”, “intre_tinuta”, caci de “tinut minte” sigur nu este in aceasta prelata cu paiete si aerisire dorsala cu care matura asfaltul. Thumbs up pentru implicare caci despre carpe mai putem inchide un ochi”, a scris Iulia Albu pe blogul sau.

Nicoleta Nuca: ”Imi doresc mult sa intemeiez o organizatie umanitara”

Nicoleta Nuca isi doreste o familie numeroasa! Artista a marturisit, in urma cu ceva vreme, ca vrea sa aiba o fetita, dar si sa adopte cativa copilasi.

„Sa am o familie frumoasa, un sot iubitor si intelegator, cativa copii dintre care o fetita a mea si alti 2-3 copii adoptati, pentru ca eu cred ca a iubi un copil adoptat este o dovada de iubire suprema. Si imi doresc mult sa intemeiez o organizatie umanitara prin care sa pot lupta impotriva violentei in familie, sa pot sustine constructia spitalelor si orfelinatelor si constructia a numeroase adaposturi pentru animale din strada”, a declarat Nicoleta Nuca.

coral