Iuliana Luciu si Margherita de la Clejani au impartasit din experienta traita la Asia Express. In timp ce Margherita a marturisit ca ii multumeste Universului pentru sansa pe care i-a dat-o, sora Nicoletei Luciu s-a declarat dezamagita.

„Imi doream foarte tare acest proiect. Am avut o reactie alergica de la unul dintre vaccinurile pe care le-am facut, m-am umplut de cosuri pe toata fata. Fiind o tara atat de murdara, nu gaseam apa, nimic. Asa barbati urati nu am vazut niciodata. Am zis ca imi gasesc si eu jumatatea, dar n-am gasit nici un barbat frumos. Erau reticenti cand vedeau doua fete singure, rata violului era foarte crescuta, asa ne-au spus localnicii”, a spus Iuliana Luciu, la Xtra Night Show.

Margherita din Clejani este profund recunoscatoare pentru experienta din India. „Sunt multe lucruri frumoase pe care eu nu le-am vazut. Noi suntem recunoscatori si multumim Universului pentru aceasta experienta. Eu initial, inainte sa plecam mi-am facut bagajul si mi-am pus multe lucruri, cantarea 48 de kilograme. Am renuntat la mai multe lucruri, noi suntem fete, avem nevoie de multe lucruri.”, a spus si Margherita din Clejani.

coral