Asia Express face noi ”victime”.  Margherita de la Clejani a ajuns la spital cu o infectie la rinichi. Chiar daca si acasa avea aceasta problema, in Sri Lanka s-a agravat: a stat in ploaie, in frig si vant, iar asta a contat enorm.

Din pacate pentru Iuliana Luciu, a fost nevoita sa paraseasca si ea competitia, alaturi de colaga si prietena ei. Participarea la Asia Express a fost o experienta extraordinara pentru Iuliana Luciu, insa dezamagirea parasirii competitiei are un gust amar.

”Pentru mine Asia Express Romania inca nu s-a incheiat, desi am parasit competitia, voi trai emotiile celorlalti concurenti din postura de telespectator. Am avut sansa in Asia Express sa lucrez cu cei mai buni profesionisti, din pacate ei sunt in spatele camerelor si voi nu prea aveti cum sa-i vedeti. Le multumesc inca o data, desi multumirile repetate stiu ca plictisesc, vin din toata inima si recunostinta mea. In privinta mesajelor… va inteleg dezamagirea. Vreau sa stiti ca Marga a fost cu adevarat la limita fizica. Recunosc ca nici eu nu am crezut-o, pentru ca desi era bolnava, Marga se manifesta destul de zgomotos. Eu, de exemplu, cand sunt bolnava, nici „miau” nu pot sa spun. Nu sunt medic si chiar nu aveam cum sa evaluez pe moment starea ei reala de sanatate”, a scris Iuliana Luciu.

”Au existat tensiuni intre noi”

Iuliana Luciu recunoaste ca si-ar fi dorit foarte mult sa ramana in competitie, chiar daca au existat unele tensiuni intre ea si Margherita de la Clejani. Dar spune ca aceasta era la limita puterilor. Totusi, Iuliana spune ca nu ar mai pleca alaturi de ea la un asemenea drum!”

”Eu eram centrata pe concurs si imi doream foarte tare sa raman in competitie. Desi au existat tensiuni intre noi, Marga nu este deloc un om rau, nu am simtit ca a spus ce a spus din suflet, ea saraca era la limita puterilor. Este artista, ea are alte calitati, printre care o voce minunata, pentru care merita apreciata. Indiferent ce spun haterii, Marga are farmecul si hazul ei. Este adevarat ca nu as mai pleca cu ea la un astfel de drum, pentru ca nu are rezistenta fizica si psihica. Va multumesc tuturor si va recomand sa urmariti in continuare Asia Express, aveti ce vedea! (desi am iesit din concurs, am mai aflat una-alta si va asigur ca vor fi momente in care ti se taie respiratia, oricat de puternic esti psihic)”, a scris Iuliana Luciu pe pagina sa de socializare.

coral