Judecătoria Gherla a respins cererea de eliberare condiționată făcută de Carmen Șatran studenta medicinistă care în 2009 a ucis un bărbat împreună cu iubitul ei. Ea a fost condamnată la 19 ani și 8 luni închisoare.

Acum, după ce a cerut eliberarea din închisoare, Judecătoria Gherla i-a respins cererea şi a amânat reanalizarea situației ei tocmai peste un an.

În august 2009, Carmen Bejan și Sergiu Florea s-au aflat în căminul studențesc pentru sesiunea de restanțe, fiind studenți la medicină în anul întâi. Cei doi formau un cuplu, dar au decis ca pentru a face rost de bani să-și plătească restanțele, tânăra să întrețină relaii sexuale în schimbul banilor cu Trifu Schroth, un bărbat bogat din Timișoara.

Carmen Bejan s-a întâlnit în camera din cămin cu Trifu Schroth, însă între cei doi au apărut neînțelegeri, bărbatul fiind bătut și înjunghiat de cei doi iubiți. Aceștia au decis să tranșeze cadavrul bărbatului și să îl pună într-o valiză în mașina acestora, pe care plănuiau să î incendieze ulterior, arată Gazeta de Cluj.

Urmele de sânge lăsate pe holul căminului au fost observate de portar, care a alertat poliția.

Carmen Bejan s-a predat a doua zi, iar Sergiu Florea s-a ascuns într-un apartament. La sosirea polițistilor, acesta a încercat să se sinucida tâindu-și venele, însă a fost salvat de medici.

În cadrul procesului, cei doi studenți au dat vina unul pe celălalt, iar în cartea publicată din închisoare, Sergiu Florea a povestit cum iubita sa de la acea vreme, l-a înjunghiat în 2009 pe bărbat.

coral