O judecătoare de la Curtea de Apel Cluj a fost amendată cu 7000 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Potrivit Ziar de Cluj, este vorba despre Adina Lupea, de la secţia penală a Curţii de Apel Cluj.

”La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 00.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre tulburarea ordinii şi liniştii locatarilor, dintr-un imobil situat pe raza cartierului Manastur. Poliţiştii s-au deplasat la imobilul indicat, cele sesizate confirmandu-se. În baza constatărilor făcute, au fost luate măsurile de sanctionare contravenţionala, conform Legii 61/1991R”, arata politistii clujeni.

"Una dintre cele mai talentate judecatoare de penal din Curtea de Apel Cluj, Adina Daria Lupea, aluneca tot mai tare pe panta bauturii si scandalurilor. Este datoria mea ca jurnalist sa scriu despre ea, asa cum am mai scris si in alte dati, chiar daca breasla judecatorilor este una ermetica si isi tin partea unii altora, chiar daca ma expun personal in procesele pe civil pe care le am pentru anchetele scrise si chiar daca colegele ei se vor razbuna pe mine dandu-mi cascaval serios de platit (cum au mai facut si pana acum), chiar daca o admir pe Lupea pentru inteligenta ei si pentru curajul unor pozitii avute despre mizeriile din Justitie.

Nu suntem Iisusi, suntem plini de defecte cu totii. Asta nu inseamna ca, indiferent de meserie – functionar, judecator, ziarist, stomatolog – avem voie sa ne pisam pe Politia Romana sau pe linistea semenilor cu care ne invecinam. 

Azi noapte, concubinul judecatoarei Adina Lupea, aflat intr-o avansata si constanta stare de ebrietate, a declansat pe scara blocului de pe strada Edgar Quinnet un scandal monstru sunand la usile vecinilor, injurand si zbierand de o maniera grotesca. Un vecin nu a mai rezistat si a chemat politia care s-a prezentat la domiciliul judecatoarei care, ce sa vezi, dupa ce si-a ascuns concubinul in apartament recuperandu-l de pe scari si a inceput sa se certe cu el in interiorul apartamentului, a deschis usa politistilor dupa abia un sfert de ora. 

Nici asta nu ar fi fost o problema daca judecatoarea Curtii de Apel Cluj Adina Lupea nu s-ar fi comportat ca o manelista, vorbindu-le urat politistilor si refuzand sa se legitimeze. Judecatoarea a primit amenzi in cuantum de 7000 de lei pentru mai multe fapte si, probabil, va contesta procesul verbal. Ce nu stie judecatoarea si ii spunem noi e ca politistii au inregistrat video toata "prestatia" ei, caci politia clujeana e dotata cu body-cams.

Una peste alta, nu e prima oara cand judecatoarea Lupea si concubinul ei fac tzircusuri bahice pe scara. Vecinii sunt absolut terifiati de cei doi. 

Jenant. Jenant si sa vituperezi la adresa mizeriilor din Justitie si sa faci pe Lupea moralista, cand tu bei pana tarziu in noapte si dimineata pretinzi ca esti clara la minte ca sa decizi destinele celor pe care ii judeci.", arata Liviu Alexa pentru sursa citata.

coral