News Flash:

Jumătate din Piața Mărăști a fost închisă. Protecția Consumatorului Cluj au găsit gunoaie, chiștoace de țigări, marfă veche și stricată

4 Octombrie 2019
1884 Vizualizari | 0 Comentarii
Piata Marasti

Inspectorii de la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Cluj au efectuat controale la Piața Mărăști. Aceștia au găsit gunoaie printre mărfurile care se vindeau, chiștoace de țigări, marfă veche și stricată.

În urma acțiunii, inspectorii au dispus sistarea activităților comerciale din piața agro-alimentară, până săptămâna viitoare. Mai mult, la magazinele de comercializare a cărnurilor mucegaiul se vedea cu ochiul liber în vitrinele în care se aflau produsele. 

Măsura imediată a celor de la Protecția Consumatorului Cluj a fost de a închide Piața Mărăști timp de patru zile, perioadă în care întregul perimetru va fi igienizat și dezinfectat.

Administratorul Pieței Mărăști a fost convocat să participe și el la controlul celor de la Protecția Consumatorului. În ciuda faptului că acesta susținea că s-a făcut curățenie în spațiile pe care le închiriază comercianților, inspectorii i-au demonstrat contrariul.

Am efectuat astăzi un control la Piața Mărăști. Am verificat modul de igienizare în zona legume-fructe, tarabe, grătare. S-au constatat nereguli mari, ca atare zona pieței a fost închisă temporar până la remedierea tuturor deficiențelor. Administratorul are un timp la dispoziție.

Face igienizarea, ne va chema să verificăm și să constatăm dacă au îndeplinit cerințele impuse de noi și le vom da acordul de recomercializare. La sectorul unde se vând cărnuri au existat probleme majore tot pe partea de igenizare: mizerie, zone insalubre, zone deteriorate ce pot permite intrarea insectelor. Și aceste puncte comerciale au fost închise temporar.

Luăm în calcul aplicarea amezilor majore de la 2.500 - 3.000 la 30.000 de lei”, a declarat  adjunctul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, inspector șef Mircea Radu. 

Sursa: ziardecluj.ro 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

mizerie_si_rugina_0
piata marasti protectia consumatorului mizerie gunoaie sistare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 22 queries | Mysql time :0.050433 (s)