Falsul chirurg italian Matteo Politi a colaborat si cu clinica Euromedical din Bucuresti. Chiar daca pe site-ul afacerii, italianul care isi zicea Matthew Mode nu mai poate fi gasit, jurnalistii TVR au gasit altceva!

Aici sunt promovati doi medici specializati in chirurgie estetica, intre care este si un italian. Insa nici Piero Fullone, nici Iris Moscovici nu figureaza in Registrul national al medicilor care au drept de libera practica in Romania.

Pe Facebook gasim un dentist din Italia cu nume identic, Piero Fullone, a carui imagine seamana cu cea de pe site-ul clinicii din Bucuresti. Gasim si un profil cu numele Iris Moscovici, din Haifa, Israel, absolventa a unui liceu privat, care scrie ca lucreaza la o firma prezentata drept cea mai mare retea israeliana din domeniul dentar. La fotografia de profil apare aceeasi persoana prezentata drept estetician pe site-ul clinicii din Bucuresti.

Piero Fullone si Iris Moscovici apar si in ofertele online mai vechi ale altei clinici private.

Colegiul Medicilor din Romania ii cauta acum in bazele de date ale colegiilor judetene. Cei doi nu apar nici intre cei 143 de medici care au obtinut drept de practica temporar in Romania in ultimii 4 ani.

coral