Kamara a anuntat in urma cu ceva timp ca fiul lui, Leon, va incepe noi tratamente pentru ca starea lui de sanatate sa se amelioreze. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, planurile artistului au fost date peste cap.

Leon, fiul lui Kamara se afla intr-o perioada in care, din cauza pandemiei de coronavirus, nu mai poate merge la centrele la care facea tratamente pentru a i se ameliora starea de sanatate. Kamara este extrem de trist si a explicat intreaga situatie la Antena Stars.

Fiul artistului face constant tratamente si a trecut prin mai multe interventii chirurgicale, toate pentru a putea sa fie un copil fara nicio problema. In perioada urmatoare, Leon trebuia sa treaca printr-o noua operatie, extrem de importanta, insa aceasta nu va avea loc.

„Pe perioada asta este inchis centrul unde face kinetoterapia, de asemenea, este inchis si cabinetul unde face ergoterapia cu psihologul. In momentul asta, Leon sta la bunica lui pentru ca este mai bine. L-am lasat un pic mai izolat, sa nu aiba nimeni acces la el. Eu, la randul meu, stau izolat, fosta mea sotie, Oana sta si ea izolata. Il tine pe loc toata treaba asta, insa face exercitii in fiecare zi. Nu la nivelul la care face de obicei, dar asa, o usoara intretinere. E o perioada destul de grea pentru noi, pentru ca nu poate evolua.

Va stagna o perioada, in mai iunie aveam o operatie in Spania. Nu am fost anuntati cu nimic, dar ideea este ca pentru el, aceasta operatie este foarte importanta, pentru ca a crescut si oasele i s-au lungit, iar muschii au ramas scurti. Motiv pentru care ne-au spus clar ca este foarte important sa faca cat mai repede aceasta operatie, pentru ca muschii se necrozeaza la nivelul incheieturilor si dupa aceea va fi mult mai greu” a spus Kamara, la Antena Stars.

coral