Postul de televiziune Kanal D incearca sa isi tina telespectatorii cat mai aproape, iar pentru asta e nevoie, la diferite intervale de timp, de schimbari in grila de programe. Se apropie vara, iar noile emisiuni isi vor face aparitie ”pe sticla”.

Este vorba despre ”Se striga darul”, ”Roata norocului” si ”Ochii din umbra”.  Se striga darul este emisiunea care da startul „grilei de vara”. Emisiunea prezentata de Andreea Mantea si Mihai Mitoseru va fi difuzata incepand de sambata, 15 iunie, de la ora 20:00.

 „De abia astept sa inceapa noul sezon. Sunt nerabdatoare sa impartasesc experienta mea cu telespectatorii, sa vada ce obiceiuri si traditii inca se pastreaza la nuntile din diferite regiuni din Romania”, a declarat Andreea Mantea, conform paginademedia.ro.

Bursucu si Ana-Maria Barnoschi vor prezenta ”Roata Norocului” – prima editie fiind programata duminica, 16 iunie, de la ora 20.00 -, in vreme ce Ernest va continua emisiunea ”Ochii din umbra” – startul fiind dat tot pe 16 iunie, de la ora 22.00.

„Nu de putine ori am fost intrebat pe strada cand revine Ochii din umbra. In noul sezon, telespectatorii vor avea parte de multa actiune, am filmat prin toata tara; asa cum v-am obisnuit, vom prezenta cazuri iesite din comun, situatii in care cu siguranta unii dintre cei care ne vor urmari se vor regasi sau din care vor avea ceva de invatat”, a tinut sa precizeze Ernest.

 

coral