Kanal D aduce tot mai multe schimbari in ceea ce priveste emisiunile difuzate, de aceasta data este vorba de show-ul “Bravo, ai stil!“, prezentat de Ilinca Vandici si jurizat de Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu.

Emisiunea se muta cu o ora mai devreme in cursul saptamanii. Astfel, “Bravo, ai stil!” se va vedea de la ora 22:00, in zilele de miercuri, joi si vineri, spun reprezentantii Kanal D. Schimbarea va avea loc incepand cu miercuri, 13 februarie. Galele eliminatorii vor fi sunt difuzate, in continuare, sambata, de la ora 23:00.

In aceasta saptamana, juratul temporar este cantareata Amna: „M-am simtit extraordinar in ipostaza de jurat „Bravo, ai stil!„. A fost o experienta pe cinste, m-am distrat foarte mult. Ii cunosteam pe jurati si asta a facut sa ma acomodez foarte repede la rolul meu in emisiune. Concurentele sunt foarte frumoase, talentate si, cu siguranta, isi merita locul in aceasta competitie.

Inca din prima zi in care am fost prezenta in platou am simtit foarte multa tensiune intre concurente, lucru care dovedeste ca isi doresc cu orice pret marele premiu. Sunt foarte recunoscatoare ca am trait aceasta experienta si cu siguranta as repeta-o oricand”

Pana acum, in ipostaza de jurat temporar au mai fost Pepe, Christina Ich, Anda Adam, Andreea Banica, Lidia Buble si Daniel Buzdugan.

 

coral