Perioada pe care o traversam in prezent este cea mai delicata din istoria moderna a lumii… Oamenii se lupta cu un dusman invizibil mortal, iar existanta lui a schimbat totul pe intreg mapamondul. Milioane de oameni au ramas fara serviciu, altii sunt nevoiti sa munceasca de acasa si sa se protejeze atat pe ei, cat si pe ceilalti, sarbatorile religioase se tin fara credinciosi in lacasurile de cult, au fost impuse numeroase masuri drastice in acest razboi teribil si, potrivit celor mai noi informatii oficiale, aproape 200.000 de persoane au fost rapusi de noul coronavirus. In Romania nu a fost atins varful epidemiei de SARS-CoV-2, insa Karmen a luat atitudine si a facut declaratii cu lacrimi in ochi. Imaginile au fost facute publice chiar de ea.

Fata cea mare a lui Adrian Minune, declaratii cu lacrimi in ochi in plina epidemie de coronavirus

Karmen a sarbatorit Pastele alaturi de familia ei frumoasa si socrii impreuna cu care locuieste, dar si cu parintii si cei doi frati. Revederea cu parintii, Adrian Jr. si Adriana Simionescu s-a facut insa cu mare responsabilitate, a dezvaluit artista intr-o inregistrare facuta publica pe Instagram Stories, dupa ce a fost criticata ca ea si tatal sau, Adi Minune, au incalcat prevederile din Ordonantele Militare. Ea a povestit ca nu si-a vazut parintii, fratele si sora de aproape doua luni si ca, inainte sa ia masa traditionala de Paste, toti cei cu care nu locuieste au fost testati pentru COVID-19. Mai mult, cantareata a urcat pe Internet o fotografie cu unul dintre testele pentru coronavirus si pe imagine a scris cu majuscule urmatorul mesaj: “NEGATIV”, dupa cum puteti observa in galeria foto a articolului.

In timp ce a oferit multe detalii despre testarea oamenilor iubiti din viata sa si a marturisit ca a fost o zi extrem de frumoasa pentru toti, Karmen a inceput sa planga. In plus, a mai afirmat vedeta, mama sa, Cati Simionescu, nu si-a putut stapani lacrimile la plecare. Sotia celebrului manelist regreta ca nu isi poate vedea des fiica, ginerele, dar, mai ales, nepoata – nu mai e un secret pentru nimeni ca bebelusii se schimba de la o zi la alta. Micuta printesa Rosa are opt luni. Potrivit declaratiilor facute de fata cea mare a lui Adi Minune, intalnirea in formula completa a durat doar trei ore.

“Impreuna suntem cei mai fericiti! • Perioada asta m-a facut sa apreciez ceea ce conteaza mai mult ca niciodata. Dupa doua luni, in Sfanta zi de Pasti ne-am reunit, mi-a fost tare dor de ai mei. Familia este totul. Sper ca ati petrecut frumos! Va iubesc ” este mesajul scris de fata cea mare a lui Adrian Minune in dreptul pozei de mai sus.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din Romania

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a nascut pe 13 decembrie 1997 in Bucuresti. Ea este o cantareata de muzica pop si R&B din Romania. Primul single al artistei este “Domino” si a fost lansat in 2015. La scurt timp de la aparitia piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licentiata in Turcia, Japonia si Polonia. In 2018, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare alaturi de un artist international, Krishane. Piesa a ajuns pana pe locul 2 in Airplay 100, fiind cea mai buna clasare a artistei in top.

In prezent, cantareata traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Caplescu. El este angajat al Guvernului Romaniei. Cei doi s-au casatorit civil pe 28 iunie 2019, intr-un cadru de poveste pe malul unei piscine de lux din Bucuresti. Ceremonia a avut loc in mare secret, insa, la cateva ore dupa ce au devenit sot si sotie s-a aflat despre fericitul eveniment.

coral