Plusica de la Puterea Dragostei este una dinrte cele mai iubite si admirate foste concurente din show. S-a indragostit de Daniel si nu i-a fost teama sa recunoasca, desi el nu i-a impartasit sentimentele si fanii spun despre ea ca a fost cea mai sincera fata care a calcat pragul casei din Istanbul.

Daca atunci cand a parasit emisiunea Puterea Dragostei, Plusica a venit in Romania cu cateva kilograme in plus. Carcotasii au criticat-o si au facut glume pe seama ei, dar frumoasa blondina nu s-a lasat descurajata. Ea a tine o dieta care o ajuta sa piarda in greutate, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. In ultimele imagini de pe pagina ei de Instagram, Raluca Marina afiseaza o silueta de invidiat, iar fanii au reactionat imediat.

Cum au reactionat fanii cand au vazut noua silueta cu care se mandreste acum Plusica

Raluca Marina a fost felicitata de fani pentru ca a reusit sa scape de kilogramele in plus si ca a inchis astfel gurile rele ale celor care nu o placeau.

„Esti superba! Te ador”, „Ai slabit! ”, „Pentru cele care o muscau de *** uitati ca a slabit. ”, „Ralucut, cat de bine iti vine aceasta rochita Atitudinea este cheia!”, i-au transmis fanii.

coral