Cei de la Beard Brothers Cluj au dosat Spitalului de Boli Infecțioase mai multe aparat de testare COVID-19 de ultimă generație, plus 2000 de kituri de testare.

Cei de la Beard Brothers au donat Spitalului de Boli Infecțioase Cluj un aparat de testare COVID-19 de ultimă generație, plus 2000 de kituri de testare.

,,Astăzi, am livrat, către Spitalul Clinic De Boli Infecțioase Cluj, un aparat de testare COVID-19, Lifotronic eECL-8000 Automated ECL Immunoassay Analyzer + 2.000 de kit-uri de testare. Acest aparat este de ultima generație, produs de Lifotronic Technologies în Shenzhen, China, acreditat de Ministerul Sănătății din China, metodă de testare făcută prin Lifotronic ECL-8000 pentru COVID-19 fiind inclusă în Protocolul de diagnosticare și tratament a infecției cu virusul SARS-Cov-2 emisă de autoritățile chineze”, transmit reprezentanții organizației.

Viteza de testare a aparatului este de 18 minute/test și 86 de teste/oră. Mai mult, aparatul va putea fi folosit și după pandemie, întrucât are mai multe funcționalități.

coral