Senatorul PMP Vasile Cristian Lungu a donat mii de ehipaente medicale către Spitalul Clinic Municipal din Cluj-Napoca, într-un efort de a recompensa munca acestora și de a/i proteja.

”M-am bucurat să fac azi o donație, constând în zeci de mii de mănuși și combinezoane, pentru Spitalul Clinic Municipal din Cluj-Napoca. Le sunt recunoscător medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine anul trecut când le-am fost pacient. Azi a venit momentul ca eu să am grijă de ei în eforturile supraomenești pe care le fac împotriva virusului chinezesc. Le mulțumesc medicilor și asistentelor care nu renunță la bătălia cu acest virus ucigaș!
E timpul acum să realizăm că în ultimii 30 de ani sistemul a răsplătit și aplaudat maneliștii sau lăutarii, iar nu geniile, medicii și profesorii. E timpul ca efortul adevăratelor valori să fie răsplătit și așezat în centrul societății în România!

Multă putere medicilor, asistentelor și tuturor eroilor din linia întâi! #ReușimÎmpreună

Vă invit și pe dumneavoastră să susțineți asemenea cauze, mai ales că greul abia începe. Spun asta pt. că vârful pandemiei va fi undeva la final de aprilie, iar starea de urgență nu va fi ridicată mai devreme de luna iunie.”, arată senatorul.

coral