Dani Mocanu este afectat, la randul sau, de crimele din Caracal si a luat atitudine in mediul online. Manelistul ii acuza pe cei responsabili ca nu au facut mai mult pentru a o salva pe Alexandra si spune ca se incearca repararea unei greseli.

Mesajul lui Dani Mocanu este unul foarte dur. Cei ”responsabili” sunt considerati niste ”panarame” si terminati” care fac ”manevre pe fata”. Si, mai scrie Dani Mocanu, doar faptul ca nu suntem o tara de curajosi ii salveaza pe cei vinovati.

”Incercati sa va scoateti, panaramelor. Gata, vreti sa va reparati greseala ca ati localizat repede o prostituata…. Terminatilor, din cauza voastra a murit atata lume… aveti noroc ca suntem o tara de frumosi ca altfel nu aveati curaj sa faceti atatea manevre pe fata. Daca eram o tara de curajosi, sa iesim in strada, sa va calcam in picioare si sa intram in birouri peste voi, sa va dam foc si sa va aruncam pe geamuri, cum au facut prin alte tari, nu mai faceati voi atatea”, este mesajul lui Dani Mocanu.

”Cu mascatii, de parca sunt vreun criminal”

Celebrul manelist este convins ca retinerea lui a avut ca scop distragerea atentiei opiniei publice. ”Dupa ce s-au bagat singuri in groapa, politistii si procurorii au crezut ca pot distrage atentia publicului de la grozavia de la Caracal si m-au saltat pe mine… Cu mascatii, de parca sunt vreun criminal, vreun pericol public… Dar, in schimb, cand au trebuit sa intre peste criminalul din Caracal au asteptat sa se faca dimineata, nu era vreo problema urgenta pentru ei, nu?”, a mai spus Dani Mocanu conform wowbiz.ro.

coral