Organizatorii ediției speciale a Electric Castle din acest an așteaptă peste 10.000 de oameni la Bonțida. Festivalierii vor fi primiți pe domeniul de la castelul Bánffy doar dacă pot face dovada că sunt vaccinați cu schema completă.

Ediția din acest an a festivalului Electric Castle va avea loc atât la Bonțida, cât și în Cluj-Napoca.

Ema Prișcă, reprezentant al festivalului, a precizat sâmbătă că pe domeniul de la Bonțida vor fi primiți doar festivalierii vaccinați, cu shemă completă.

Citește și: LIVE VIDEO/ Ceterașii din Bonțida, strigături pro vaccinare din căruță. Gheorghiță VACCINEAZĂ în cortul Electric Castle

Potrivit normelor în vigoare, la evenimentele cu peste 2.500 de participanți, toți trebuie să fie vaccinați, a precizat Ema Prișcă. E a spus că la castel sunt așteptate în acest an peste 10.000 de persoane, iar cele nevaccinate nu vor putea intra la festival.

La Cluj-Napoca, unde vor fi amenajate mai multe scene, lucrurile vor sta diferit.

În oraș, numărul de participanți la concerte va fi mai mic, astfel că vor fi acceptate și persoane care prezintă teste PCR negative sau persoane care ateastă că au trecut prin boală, pe lângă cele vaccinate împotriva Covid-19.

Organizatorii Electric Castle au avut sâmbără o acțiune inedită prin care și-au dorit să îi atragă pe locuitorii Bonțidei, care fac parte din familia festivalului, să se vaccineze împotriva Covid-19.

În cortul amenajat în localitate a vaccinat și colonelul Valeriu Gheorghiță.

coral