Laura Cosoi se pregateste sa devina mama din nou! Astazi, de Ziua Internationala a Mamei/Femeii, actrita a impartasit minunea pe care o traieste si pe care a tinut-o o perioada buna ascunsa de toata lumea. Ea si sotul sau, Cosmin Curticapean, au dezvaluit sexul bebelusului. Cei doi soti mai au o fetita: Rita, care va implini doi ani peste trei luni.

Laura Cosoi este insarcinata pentru a doua oara

La 38 de ani, Laura Cosoi a dezvaluit ca este insarcinata. Fericitul anunt a fost facut public prin intermediul a trei fotografii de album in care apare alaturi de micuta Rita si sotul ei. Dupa cum puteti vedea in poza principala, dar si in galeria foto, fiica indragitului cuplu tine in mana ecografia bebelusului… Actrita si Cosmin Curticapean vor avea inca o fetita, potrivit marturisirilor facute in dreptul imaginilor emotionante.

“Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste si nerabdare, de emotie si implinire ca am primit asa o mare binecuvantare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este sa imi pot strange copilul in brate si cand mai simt si miscarile surioarei in burtica sunt de-a dreptul coplesita! Cu lacrimi de fericire in ochi, acum, pot doar sa multumesc

#Rita #binecuvantare #familie #surioara #pregnancy #mama #8martie #RitasOutfit @ficimimi #photography @alexgalmeanu” este mesajul scris pe Facebook de viitoarea mamica.

“Felicitari! Sanatate multa si micuta sa fie asa senzationala ca si Rita! Sunteti o familie atat de frumoasa!”, “Ce cadouri frumoase ne faceti cu astfel de vesti si stari sufletesti calde, si sincere pe care le transmiteti tuturor. Va admir”, “Felicitari, sunteti o familie frumoasa si binecuvanta! Sarcina usoara, Laura” sunt doar trei dintre sutele de comentarii stranse de postarile vedetei facute atat pe Instagram, cat si pe Facebook.

coral