Laurette trece prin momente grele dupa ce fetita ei s-a simtit foarte rau, i-a curs sange din nas si din gura. Vazandu-si copilul intr-o asemenea stare, s-a speriat foarte tare si a sunat la urgente, apoi a avut parte de o surpriza, nu au putut sa ii trimita nicio ambulanta, deoarece era prea departe si nu aveau nicio masina in zona si nici telefonic nu au putut s-o ajute pe vedeta.

Mulatra si-a imbracat imediat fetita si a dus-o la spital cu masina personala, iar apoi a tras un semnal de alarma pe retelele de socializare, printr-o postare in care explica cum s-a petrecut totul, adaugand si cateva imagini cu multe servetele pline de sange.

„In ce tara de rahat traiam fratilor?! Pentru ce platim taxe si impozite, asigurare medicala pentru sanatate?!! Am sunat acum cateva minute la ambulanta pentru ca fetita mea se simte rau, foarte rau ii curge sange din nas si din gura si efectiv nu stiam cum sa-i opresc sangele s-a speriat foarte tare, sun la 112 imi spune ca nu au cum sa trimita ambulanta, pentru ca locuiesc prea departe si ca momentan nu au, o ambulanta in zona. Intreb: spuneti-mi ce sa fac, nu pot opri sangele?!! Ma pune in legatura cu o doamna doctor, femeia incepe sa urle la mine, ca ea nu ma poate ajuta cu nimic si ca sa imi duc singura copilul la spital. Ca ei au cazuri mai grave decat o simpla hemoragie din nas a unui copil, Fereasca Dumnezeu daca eu am mai intalnit asa ceva intr-o tara civilizata!!!

In concluzie nu au trimis nici o ambulanta si am plecat singura cu fetita in masina la spital plina de sange. Dupa ce au urlat la mine toti de la serviciul 122. Ce sa facem in astfel de cazuri? sa ne ducem singuri copii la spital cu masina prin trafic si sa platim asigurari medicale degeaba!!! Am postat aceste fotografii sa tragem un semnal de alarma si poate cineva face ceva pentru sistemul medical Romanesc”, a scris Laurette pe contul de socializare.
Decizie radicala! Ce planuri are mulatra pentru 2019

Laurette vrea sa dea lovitura din punct de vedere financiar in 2019. Mulatra a hotarat sa-si deschida un magazin de haine, cu care sa rupa piata. Totodata, aceasta a vorbit si despre viata sentimentala, ocazie cu care a precizat ca este o femeie singura.

In plus, este decisa sa mearga in Senegal, pentru a-si vedea familia. „Eu stau foarte bine, dar nu sunt indragostita. Sunt o femeie singura, e bine asa cum sunt. Nu mi-am facut un scop din asta. Mie imi place sa ma plimb. Anul acesta vreau sa merg la tatal meu in Senegal. Vreau sa imi cunosc fratii, sa vad de unde ma trag, unde sunt radacinile mele. Luna viitoare plec in Austria la schi. Casatorie… trebuie sa si gasesc cu cine. Serena nu isi doreste un fratior sau o surioara. Nu se stie niciodata. Nu pot sa zic nu, nu pot sa zic nici da in momentul de fata. Ma concentrez ma mult pe magazinul pe care mi-l deschid, de haine”, a spus Laurette la Antena Stars.

Laurette Atindehou este un cunoscut model din Romania. Vedeta este mama unei fetite, Serena, in varsta de sapte ani. Laurette a fost casatorita cu Ciprian Nistor, de care a divortat in anul 2018.

coral