Chiar daca sta la curte, Lavinia Parva iese zilnic la plimbare cu baietelul pe care-l are cu Stefan Banica Jr. Daca v-ati fi asteptat ca interpreta sa se aranjeze ca dupa reviste atunci cand trece pragul casei, ei bine lucrurile nu stau chiar asa. Din contra: sotia lui Banica iese afara exact cu tinuta pe care o tine probabil si in casa. In cazul de fata vedeta poarta o pereche de pantaloni sport, o vesta de fas cu un biberon ”infipt” in buzunar.

Singurul indiciu ca in imagini apare o vedeta de top este ca baietelul cuplului Parva-Banica se plimba intr-un carucior de ”brand”, in valoare de aproximativ 1.000 euro. Cu ceva vreme in urma, Lavinia a avut o postare pe contul ei de instagram in care prezenta ”bijuteria” cu 4 roti si multumea site-ului de la care l-a achitionat.

Lavinia Parva a revenit la silueta initiala dupa ce a nascut

Lavinia Parva a devenit pentru prima oara mama in luna mai a acestui an. Baietelul a primit numele de Alexandru. Fericita mamica a reusit intr-un timp foarte scurt sa dea jos kilogramele in plus capatate in timpul sarcinii si a revenit la silueta initiala in mai putin de doua luni de la nastere.

De cealalta parte, Stefan Banica Jr mai are doi copii din relatii anterioare: Radu Stefan (16 ani) – din relatia cu Camelia Constantinescu si Ana Violeta (11 ani) – din casnicia cu Andreea Marin.  

coral