Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva formeaza un cuplu de aproximativ sapte ani, iar in septembrie 2017 cei doi s-au casatorit. Ulterior, frumoasa bruneta a ramas insarcinata, dupa o serie de vizite la clinicile de fertilizare. Intre timp, burtica artistei a prins contur, iar ea si sotul ei ar urma sa devina parinti la inceputul verii.

Recent, pe contul personal de socializare, Lavinia Parva a urcat doua fotografii cu burtica de graviduta la vedere, in care este super-sexy, in conditiile in care se afla in ultimul trimestru de sarcina. Intr-un timp foarte scurt, imaginile au strans sute de aprecieri. De asemenea, comentariile au fost toate pozitive.

S-au casatorit in secret

Stefan Banica Jr. s-a casatorit in secret cu iubita lui, Lavinia Parva, iar informatia a facut ocolul internetului, in septembrie 2017. Nu au existat insa detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru ca evenimentul s-a petrecut departe de ochii curiosilor, in Bulgaria!

Nici prietenii apropiati nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemati la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus ca artistul isi va sarbatori ziua de nastere in avans, printr-o petrecere. Numai ca primele semne de intrebare au aparut la acel moment, pentru ca Stefan este nascut pe 18 octombrie.

Chiar si asa, invitatii au ”muscat” nada, dar s-au trezit in fata faptului implinit, adica la nunta lui Stefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reusita, mai ales ca invitatii au fost cu atentie selectati pentru evenimentul care s-a vrut intim si… secret!

coral