Lavinia Pirva si Stefan Banica vor deveni in curand parinti. Zilele acestea cei doi petrec intr-o vacanta de lux, unde viitoarea mamica profita din plin de soare si plaja. Interpreta a postat pe contul de socializare un clip, in care apare plimbandu-se pe plaja, iar sub tricoul destul de larg, se observa cu usurinta burtica de gravida.

Fanii vedetei i-au urat acesteia vacanta placuta si sarcina usoara. Stefan Banica a facut public anuntul intr-o zi speciala: aseara, la concertul de la Sala Palatului, imediat dupa ce i-a facut o dedicatie Violetei, fiica lui si a Andreei Marin, care si-a sarbatorit ziua de nastere.

„Doamnelor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa. Incercati sa va bucurati de ea pentru ca si eu fac acelasi lucru. Incerc. Nu stiu daca imi reuseste. Si, pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani. Iar Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinara si am sa spun asta seara… Si fata de colegii mei, nici ei nu stiu. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara”, a spus Stefan Banica pe scena Salii Palatului.

coral