Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai iubiți designeri români. Celebrul Bote se bucură de mare succes în acest moment și este cunoscut chiar internațional, dar se pare că dintotdeauna a avut noroc. A fost apreciat chiar și de Elena Ceaușescu, care îl considera feblețea ei. Cei doi au avut o relație cu totul specială.

Botezatu era preferatul Elenei Ceaușescu
Cătălin Botezatu a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea 40 de întrebări, unul dintre cele mai interesante show-uri TV din acest moment. Acesta a primit cele mai mari provocări de la jurnalista KanalD și a oferit răspunsuri extrem de interesante, pe măsura întrebărilor.

Cătălin Botezatu a fost la începutul carierei manechin, după care a devenit un designer celebru, care se bucură acum de mare succes. Dintotdeauna s-a știut că a a avut o anumită legătură cu soții Ceaușescu, dar nu s-a știut exact despre ce este vorba.

Bote a mărturisit pentru Denise Rifai că participa la toate petrecerile organizate de soții Ceaușescu, unde erau efectuate controale stricte. Cât despre Elena Ceaușescu, Bote spune că era preferatul acestei și chiar era privilegiat. În plus, avantajul lui a fost că avea încă de pe atunci buletin de București.

Se spunea chiar că ar fi avut o relație amoroasă cu prima doamnă, pentru că aceștia erau mai mereu împreună și modelul de atunci nu lipsea de la niciun eveniment privat organizat de dictator. Denise Rifai a punctat și acest aspect, dar Bote nu a oferit un răspuns clar.

„Prezentările erau private și la aceste prezentări erau toți colegii mei și colegele mele. Într-adevăr eram unul dintre preferații manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor înainte de prezentare. La întrebare lasă-mă să nu-ți răspund. Răspunsul poate fi și nu”, a spus Cătălin Botezatu.

Botezatu a zis adevărul despre orientarea lui
Denise Rifai i-a adresat lui Bote cele mai interesante întrebări și a încercat să afle tot mai multe lucruri despre viața personală și trecutul acestuia. În ultima vreme s-a tot spus că Botezatu ar avea o altă orientare decât se știe, motiv pentru care Denise a decis să discute cu el despre asta.

Inițial, Bote s-a arătat nemulțumit de întrebare, dar a mărturisit că este doar o glumă. El a spus clar și răspicat că îi plac femeile și nu are niciun motiv să se justifice despre un astfel de subiect, dar nu îl deranjează cu nimic persoanele care au alte preferințe, pentru că are prieteni de acest gen.

„Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e ok. Nu avem o societate pregătită pentru aşa ceva. Am foarte mulţi prieteni bisexuali şi gay pe care-i respect. Sunt nişte oameni normali. De ce să-i catalogăm ca nişte paria? Asta e o altă lipsă de educaţie a acestui popor balcanic”, a mai spus Botezatu.

coral