Leonard Miron a trecut prin momente foarte dificile, fiind diagnosticat cu cancer pancreatic. Socul a fost maxim pentru el, in vara trecuta, insa tumora a fost descoperita foarte devreme, astfel ca totul s-a terminat cu bine.

Leonard Miron, invitat in emisiunea ”Agentia VIP”, nu s-a ferit sa vorbeasca despre unul dintre cele mai grele momente din viata sa. In vara anului trecut, vedeta TV a fost diagnosticata cu cancer pancreatic, iar o astfel de veste l-a deprimat. A apelat chiar si la serviciile unui psiholog, dar spune ca totul s-a incheiat cu bine.

“Am reusit sa trec peste acea perioada de soc. Medicii au descoperit tumoarea foarte devreme si am putut fi salvat. Chiar ma gandeam ca sunt atat de rau si de pacatos, inca nici cel de Sus nu ma vrea, nici cel de Jos. Vorbeam cu Iuliana (n.red. – Iuliana Marciuc), la petrecerea de ziua mea am avut invitati carora, cu gandul, cu vorba, cu fapta, le-am facut rau candva. Cand am primit acest diagnostic, atunci m-am gandit dar de ce sa fiu rau, sa fac rau, sa invidez. M-am schimbat din aceasta privinta”, a declarat Leonard Miron.

”Nu vreau sa ma mai complic cu lucrurile altora”

Leonard Miron a fost operat prin metoda Cyberknife. Este vorba despre este un aparat medical care foloseste o metoda alternativa non-invaziva pentru chirurgie in tratarea tumorilor maligne sau benigne oriunde in corp. Metoda este recomandata pentru tratarea prostatei, a creierului, a coloanei, a ficatului, a pancreasului sau a rinichilor, iar tratamentul presupune administrarea unei cantitati mari de radiatie cu precizie milimetrica.

Dupa ce s-a confruntat cu un astfel de diagnostic crunt, Leonard Miron si-a reviziut complet atitudinea si spune ca are foarte multe lucruri de facut in viata. Totodata, insista asupra unui aspect esential – doreste sa evite toate complicatiile.

Nu este rolul meu sa judec pe nimeni. Sunt foarte fericit cu oameni cu fericiti. Nu vreau sa ma mai complic cu lucrurile altora. Am atatea lucruri de facut cu viata mea, incat nu mai pot pierde timp cu vietile altora”, a marturisit Leonard Miron, la “Agentia VIP”

coral