Insistențele lui Nelson Mondialu au dat roade. Liana s-a întors acasă, după câteva zile în care i-a îngrijorat pe toți cu absența ei. Se pare că mama lui Livian de la Puterea dragostei a trecut peste supărările care au dus-o în punctul de a-și părăsi soțul și a decis să mai dea o șansă căsniciei lor.

În urmă cu puțin timp, Nelson a făcut anunțul pe contul său de YouTube, acolo unde a filmat-o și pe Oconașă, în timp ce gătea. Din gesturile lui, se pare că Nelson regretă că a supărat-o pe soția lui și vrea să o împace, dar cine știe pentru cât timp. (Nelson Mondialu a sunat-o pe Liana și a filmat totul! Incredibil ce i-a spus femeia! Nu i-a venit să creadă: „Vii sau..?”)

Bărbatul s-a filmat în timpul unei discuții cu fiul său, Livian, care nu știa că este filmat și a început să spună lucruri neștiute până acum despre viața tatălui său. Acestea pot fi și motivele care au dus la dispariția Lianei. În mijlocul discuției a intervenit și soția lui Nelson, cea care în urmă cu câteva zile era dispărută. În urma conversației, se poate înțelege faptul că mama câștigătorului Puterea dragostei s-a săturat de infidelitățile bărbatului ei.

CITEȘTE ȘI:

Nelson Mondialu și Liana, iubita lui, s-au DESPĂRȚIT! Ce mesaj i-a transmis bărbatul

 

coral