Co-președintele AUR George Simion a anunțat că se însoară sâmbătă, 27 august, nunta urmând să aibă loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, din județul Vâlcea.

”Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară! Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, a spus Simion.

Acesta a preczat că va fi o serbare câmpenească, pe dealurile satului, cu baloți de paie, hore și sârbe, trei scene și mâncare tradițională.

La nuntă vor participa și membri AUR Cluj, potrivit cluj24.ro

”Sigur că vom merge, este un moment unic din viața lui George și vom fi alături de el”, au spus mai mulți reprezentanți ai AUR Cluj.

Semnificația zilei de 27 august

Aceștia cred că data aleasă nu este întâmplătoare în condițiile în care, pe 27 august 1991, Republica Moldova ieșea din URSS.

”George Simion a fost dintotdeauna un unionist, un susținător al unirii Republicii Moldova cu România. Așa cum el își unește destinele cu aleasa inimii lui în 27 august, poate va urma și unirea Moldovei cu România”, au mai spus cei de la AUR Cluj.

coral