Lidia Buble si Razvan Simion isi continua povestea de iubire si nu se feresc sa impartaseasca cu toata lumea detalii picante din relatia lor. Cantareata a povestit in emisiunea „Rai da Buni” cateva momente petrecute intre ei si recunoaste ca este un copil mai mare, caruia ii place sa i se citeasca povesti.

„Eu stau pana adorm pe telefon, il filmez cand doarme, ii bag degetul in nas, il machiez…nu se prea intampla sa fiu fara telefon si fara Instagram. Se mai intampla sa-mi gateasca, din cand in cand, imi gateste de 2-3 ori pe saptamana, imi spune povesti uneori, povesti pe care le invetenaza pe loc.  

Eu sunt un copil putin mai mare, recunosc. Mie chiar imi plac povestile, imi spune ca intr-una sunt printesa, in alta sunt vrajitoare. Imi place foarte mult cum citeste el. Mi-e foarte frica, imi plac copiii de innbeunesc si imi doresc. Eu ii mai gatesc din cand in cand, se si minuneaza cand ii gatesc eu”, a povestit Lidia Buble.

Lidia Buble, criticata dur de fani: ”Apeleaza la cineva, te imbraci oribil!”

Nimeni nu-i contesta frumusetea, insa daca vine vorba despre vestimentatia aleasa, atunci Lidia Buble are o ”problema”. Iar asta se intampla foarte des, mai ales pe pagina ei de Instagram, acolo unde vedeta posteaza fotografii in care apare in fel si fel de ipostaze… vestimentare.

Lidia a postat o fotografie care a dat nastere unor comentarii contradictorii. Bineinteles, fanii s-au impartit imediat in doua tabere. Retine atentia un comentariu acid la adresa Lidiei, cu atat mai mult cu cat ideea nu e noua. Are Lidia un… consilier pe probleme de vestimentatie? Daca da, atunci ar trebui sa se debaraseze de el/ea. Iar daca nu are, atunci – spune autorul mesajului critic – trebuie sa apeleze, neaparat, la cineva care ar putea sa o scoata din… oribil.

”Cine dracu te imbraca?… daca e cineva, schimba-l, ca te imbraca oribil, daca te imbraci singura atunci apeleaza la cineva ca te imbraci oribil!”

coral