Lidia Buble si Razvan Simion formeaza unul dintre cele mai frumoase, solide si energice cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi au o relatie de cativa ani, ba chiar s-a spus ca s-ar fi casatorit in secret in Maldive, si au reusit impreuna sa depaseasca greutati si obstacole, dar mai ales sa inchida ochii si sa nu asculte gura lumii.

Lidia Buble s-a cam saturat sa-si justifice actiunile si sa dea explicatii pentru povestea de iubire pe care o traieste cu Razvan Simion si a rabufnit in mediul online. Artista, despre care s-a spus ca s-ar fi casatorit in secret in Maldive, a avut o reactie acida la adresa celor care o critica si i-a asigiurat ca, in ciuda rautatilor cu care este obligata sa se confrunte zilnic, ea reuseste sa fie fericita: „Sunt multi care asteapta sa mi se intample ceva rau,viata mea sa o ia, asa, pe un drum sa se aleaga praful de mine.

Doamne, ai mila! Da, tu, si-a facut si bietii parinti de rusine. Ia, vezi ca iar a postat, iar a postat! Vai, cum e imbracata, vai! Mai luati si telefonul. Tu, ai vazut-o tu pe aia, tu al lui Buble, tu. Cine se crede, tu? Deci iti zic intra la ea pe profil sa vezi, dar lasa-i un comentariu, tu. Vezi, raspunde la ce am comentat eu? Deci este penibila. Voi v-ati gandit o secunda cat de tare sunt eu? Din moment ce… cu toate defectele astea pe care le am reusesc sa fac tot ce vreau. Sunt cateva doamne atata de curioase aici, pe Instagram. Nu va raspund, fierbeti, fierbeti la foc mic si singur.

Si nu va zic cate domnite il plang pe Razvan. Bietul Razvan! Vai, Razvan deci nu stiu cum mai poate… bai fetelor, dar eu vi-l las ma, dar nu vrea. Mai Razvane, sincer, cu toata sinceritatea iti spun. Te credeam mai sanatos la cap. Fata asta, asa profita de tine, ma. Ma de tot! Razvane, deci nu! M-ai dezamagit total. Pe asta nu o inghit, pe asta nu o accept, cu asta nu pot sa traiesc, deci nu se mai poate. Nu! Barbatul ala merita mai mult. E adevarat ca… merita mai mult, ce sa zic. Dar uite ca se multumeste cu putin, ce sa vezi”, – a spus Lidia Buble.

 

coral