În Cluj Napoca există câteva farmacii cu program non stop pentru cei care au nevoie urgentă de medicamente la orele târzii ale nopții.

Clujenii au la dispoziție cinci farmacii deschise non stop, localizate în câteva din cele mai importante zone ale orașului.

Farmacia VIAFARM – Piața Mihai Viteazu

Farmacia VIAFARM este una din cele două farmacii care sunt localizate în zona centrală a orașului.

Aceasta se află în piața Mihai Viteazu (lângă McDonald’s) și va stă la dispoziție cu o gamă largă de produse farmaceutice, produse cosmetice, suplimente alimentare, medicamente homeopate sau produse tehnico-sanitare.

Adresă: Piața Mihai Viteazu, Cluj-Napoca 400151
Telefon: 0264 434 182

 

Farmacii cu program non stop din Cluj Napoca

 

Farmacia Ecofarmacia – Piața Timotei Cipariu

Farmacia Ecofarmacia este situată în piața Timotei Cipariu din Cluj Napoca.

Ecofarmacia face parte dintr-un grup de farmacii localizat în centrul Transilvaniei. Echipa Ecofarmacia promovează valorile farmaciei de cartier, mereu atentă la nevoile pacientului.

Misiunea firmei Ecofarmacia este să redefineasca conceptul de “farmacie de cartier“, prin formarea unei relatii de incredere cu pacientii. Ecofarmacia se angajează să ofere întotdeauna condițiile cele mai avantajoase și prețurile cele mai mici.

Adresă:  Spatiu Comercial: 56B, Piața Timotei Cipariu 15, Cluj-Napoca
Telefon: 0264 592 484

Farmacia Remedium –

Farmacii cu program non stop din Cluj Napoca Mărăști

Farmacia Remedium este singura farmacie deschisă non stop în cartierul clujean.

Grupul de farmacii Remedium s-a infiintat in anul 1992, in prezent desfasurandu-si activitatea in judetul Cluj, in localitatile Cluj-Napoca, Turda, Apahida, Gilau, Cojocna si Garbau.

Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989 nr 131, vis a vis de Piata Marasti., Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: 0264412901

Farmacia EUROPA – Mănăștur

Farmacia EUROPA se află pe Str. Bucegi, nr. 11 A, lângă parking-ul din Mănăștur. Este una din cele două farmacii cu program non stop din Mănăștur.

Farmacia oferă o gamă largă de produse farmaceutice și parafarmaceutice, medicamente homeopate, suplimente alimentare, dar și consultanță de specialitate.

(farmacii cu program non stop din Cluj Napoca)

Adresă: str.Bucegi, nr. 11A
Telefon: 0264 421 119

Farmacia CYNARA – Mănăștur

Farmacia Cynara cu program non stop este localizată pe Calea Florești, nr. 75, vis-a-vis de magazinul Billa, ofera produse farmaceutice si parafarmaceutice, dar si discounturi pe baza cardului Cynara. De asemenea, farmaciaoferă discounturi pentru produsele farmaceutice, parafarmaceutice si retete.

Farmacia cu program non-stop Cynara are în ofertă și o gamă largă de cosmetice la cele mai mici prețuri.

Adresă: Calea Florești 75
Telefon: 0264 426 272 coral