Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea (58 de ani), a fost amenințat de politicianul Vasile Dîncu (59 de ani), președintele Consiliului Național al PSD, că nu apucă Crăciunul.

Vasile Dîncu este apropiat de șeful FRF, Răzvan Burleanu, iar potrivit unelor surse, politicianul ar avea implicare activă și la CFR Cluj.

Liviu Dragnea a lansat acuzații extrem de dure la adresa lui Dîncu. Moderatorul emisiunii l-a catalogat pe Nelu Varga, patronul oficial de la CFR Cluj, drept „un mare personaj influent în PSD mai nou, un samsar imobiliar de la Cluj, ca toți marii oameni de afaceri de acolo”.

De asemenea, moderatorul emisiunii „Dosar de Politician” de la B1 TV a insinuat că ar exista și o legătură între clanul Caran și Varga.

„Am primit amenințări de la Vasile Dîncu și Coldea că nu voi apuca Crăciunul. În sens de libertate, cred că la asta s-au referit. Au păstrat aceleași metode. Cât de proști pot fi să creadă că mie îmi este teamă?

Noi acum asistăm la lupta dintre două grupuri, trans-instituționale. E grupul de la Cluj, cu Vasile Dîncu, Emil Boc, Rareș Bogdan, Ioan Rus și domnul Varga, precum și alți oameni de afaceri, și grupul de la Sălaj, cu Dacian Cioloș, Hellvig (n.r. – directorul SRI), Lucian Bode. Sunt interese politice și economice diferite. Grupul de la Cluj, în care este și Coldea, este format din cei care au gestionat SRI-ul și sistemul ăsta ocult în anii trecuți”, a declarat Dragnea la B1 TV.

coral coral