Cu toate acestea, uneori, Loredana Chivu trebuie să se recunoască învinsă de alte domnișoare celebre din lumea showbiz-ului.

Mai exact, cu ceva vreme în urmă, la un eveniment la care au luat parte sute de oameni, Loredana Chivu a fost invitată pe scenă pentru a dansa în ritmuri de manele. Doar că fosta asistentă TV nu a luat în calcul că momentul cu pricina poate fi unul de-a dreptul dificil pentru ea. Nu de altceva, dar, pe aceeași scenă, alături de ea se afla și o dansatoare care a devenit celebră pentru felul în care se mișcă pe ritmurile muzicii de petrecere. Mai exact, deși sunt amice, Loredana Chivu a fost de-a dreptul umilită de Cristina Pucean, dansatoarea favorită a maneliștilor. Astfel, în timp ce Cristina Pucean demonstra că mobilitatea și mișcările ei sunt de-a dreptul incredibile, Loredana Chivu, pe scenă, se străduia să o imite, dar rezultatele lăsau de dorit suficient de mult pentru ca, la un moment dat să fie ironizată de cei care erau de față.

E adevărat, probabil că Loredana Chivu nu a fost chiar atât de deranjată de ce i s-a întâmplat și de felul în care a fost pusă în umbră pe scenă de mai talentata într-ale dansului Cristina Pucean, pentru că, la sutien, ”poposiseră” suficiente bancnote pentru a uita de ”umilință”…

Loredana Chivu a explicat de unde are bani

”Loredana, tu cu ce te ocupi? Aș vrea un răspuns sincer”, a fost întrebarea pusă de un fan, încercând, probabil, să demonstreze ceva. Doar că Loredana Chivu i-a dat un răspuns care, cu siguranță, l-a lăsat fără cuvinte pe indiscretul comentator. ”Model! În weekend-uri meg în diverse cluburi, la evenimente, ca invitat special, dansatoare, am o afacere și cam atât. Ești de la ANAF?”, a fost răspunsul Loredanei Chivu. Și, din ceea ce arată pe conturile ei de socializare, Loredana Chivu este, cu siguranță, plătită regește ca dansatoare sau ca invitată specială, iar afacerea ei probabil merge cu ”motoarele turate la maximum”…

În altă ordine de idei, Loredana Chivu a avut mari probleme cu poliția. Loredana Chivu a fost ridicată toamna trecută, de către DIICOT şi luată la întrebări ore întregi, fiind anchetată într-un dosar cu carduri clonate. Blondina a părăsit sediul, plânsă şi debusolată, iar acum refuză să vorbească despre motivele pentru care a fost reţinută. "Nu vorbesc despre nimic, nu am voie să vorbesc cu nimeni. Cei de la poliţie nu mă lasă, chiar nu vreau să comentez că îmi fac rău singură. Momentan nu pot pentru că sunt în anchetă", a declarat Loredana Chivu la acea vreme.

coral