”Canta acum cu mine” este show-ul pe care Loredana Groza, fosta jurata la ”Vocea Romaniei”, Cabral, dar si 100 de muzicieni il vor oferi in premiera spectatorilor din Romania. Muzica, dans, bucurie si multa energie – asa ar putea fi descrisa atmosfera din primele zile de filmare. Acesta va putea fi urmarit.

Intr-un decor spectaculos, interpreti din toata tara vor incerca sa-i convinga pe cei 100 ca pasiunea pentru muzica nu are bariere, nu se diferentiaza in functie de gen, varsta sau ocupatie. ”Canta acum cu mine” este despre bucuria de a canta impreuna, indiferent daca cel de pe scena e amator sau profesionist, scrie viva.ro.

”Gata, am inceput treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrati si dedicati, Lori este efervescenta, studioul este fenomenal… pana aici totul pare ca se asaza foarte bine. Suntem nerabdatori sa intram in paine si sa dam cei 50.000 euro celui sau celei care va reusi sa arate ca face cel mai tare si complet spectacol! Ne bucuram de muzica si de reactiile pe care le au cei 100, care formeaza cel mai exigent si divers juriu din lume”, a spus Cabral, gazda show-ului ”Canta acum cu mine”.
Detalii despre emisiunea „Canta acum cu mine”

”Canta acum cu mine” (All together now) este un format TV international in care fiecare concurent care intra pe scena trebuie sa faca tot posibilul sa-i convinga pe cei 100 de muzicieni sa cante alaturi de el. Vocile care se alatura momentului reprezinta scorul fiecaruia, iar cel care obtine cel mai bun scor ajunge in marea finala si poate castiga marele premiu in valoare de 50.000 de euro.

coral