Despre Loredana Groza s-a scris în nenumărate rânduri că divorțează de Andrei Boncea . Vedeta s-a căsătorit cu Andrei Boncea în anul 1998. Aceasta era deja o artistă consacrată, iar actualul ei soț un producător de film cu mare potențial. După puțin timp, a apărut pe lume și fiica lor Elena Boncea, care însă este o fire mai discretă și preferă să nu apară în lumina reflectoarelor.

Pe surse, chiar au apărut zvonuri că cei doi ar avea de mult timp vieți separate și că fiecare trăiește așa cum.

Loredana Groza a încercat mereu să transmită faptul că are o căsnicie fericită și că nu are de gând să se despartă vreodată de cel care i-a fost alături 22 de ani.

“Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, spunea Loredana într-un interviu pentru Revista Viva în urmă cu ceva timp.

Cântăreața a mai spus și faptul că nu are operații estetice, lucru care a devenit subiect de glumă în mediul online. Ajunsă la 51 de ani, Loredana Groza a început în ultima vreme să posteze imagini din ce în ce mai provocatoare pe rețelele de socializare.

Ce spune Andrei Boncea despre ipostazele în care se expune Loredana Groza pe internet
Loredana apare îmbrăcată foarte su.mar, lâsând la vedere părțile inti.me ale corpului. Într-adevăr aceasta arată foarte bine, însă surprinde prin dezinvoltura ei.

Când a fost întrebată despre ce părere are soțul ei despre modul în care se expune pe internet, artista a replicat că acesta nu are niciun fel de problemă și că ambii sunt implicați în showbiz, așa că fiecare înțelege ce prespune acest lucru.

Loredana a fost în prim plan recent și datorită piesei sale, Fericire, care a ajuns pe locul 1 în trending Youtube. Colaborarea cu cei mai în vogă zece cântăreți de manele i-a adus un succes nesperat. Aceasta are în prezent mai multe contracte cu Antena 1, ca jurată X-Factor și Next Star, show-ul cu copii, prezentat de Dan Negru.

Cine este Andrei Boncea
Andrei Boncea s-a născut pe 6 februarie 1972 în Șuici, județul Argeș. Acesta este un producător român de film și televiziune, co- fondator al companiei de producție FRAME FILM și al companiei de teatru WONDERTHEATRE.

Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Premiul Oscar pentru film străin în 2006.

De asemenea, a produs filme românești precum „Furia” în regia lui Radu Muntean, și „California Dreamin’”, în regia lui Cristian Nemescu, câștigător al premiului Un Certain Regard, la Festivalul de Film de la Cannes din 2007, precum și numeroase seriale de televiziune pentru canalele românești Pro TV și Acasă TV.

Împreună cu Dragoș Buliga, a produs prin FRAME FILM serialul de comedie Las Fierbinți, serialul de televiziune cu cea mai mare audiență din România. coral