Showbiz-ul autohton are parte de un nou cutremur de magnitudine mare pe… scara sentimentala. Dupa ce s-a vorbit indelung despre faptul ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit din nou, este injregistrata o noua miscare ”seismica” de proportii.

Au aparut imagini in care Bianca si Alex sunt din nou impreuna, informeaza spynews.ro. Cei doi au fost surprinsi la shopping si nimic nu pare a demonstra ca s-au despartit. Dupa incheierea reprrizei de shopping, Alex Bodi si Bianca Dragusanu au plecat cu aceeasi masina.

”Ne-am despartit pe cale amiabila”

Alex Bodi confirmase despartirea de Bianca Dragusanu, accentuand asupra ideii ca a fost vorba despre o despartire amiabila.

„Ne-am despartit saptamana aceasta pe cale amiabila, am ramas prieteni, tocmai de aceea am trecut sa o salut. Nu este vorba de sansa, de ce s-a intamplat, nu are nicio legatura, am ramas prieteni. Motive sunt mereu, nimic nu se intampla fara motive, mai multe chestii din partea mea. Nu ca s-a speculat ca mi-am petrecut timp cu fosta mea sotie, mi-am petrect timp cu fetita mea. Daca ar fi sa ma impac cu fosta sotie o sa public. Sunt niste lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de impacare, doar am felicitat-o, nu am discutat ca este cu invitatii. I-am luat si flori. Suntem prieteni, asa ramanem si timpul le rezolva pe toate. Nu stim daca vorbim de a doua impacare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart si raman dusmani, chiar am vorbit ok si de aceea m-am prezentat aici”, a spus Alex Bodi, in exclusivitate, pentru spynews.ro.

coral