In noaptea de duminica spre luni, creatorul Razvan Ciobanu a murit intr-un cumplit accident de circulatie, in localitatea Sacele, judetul Constanta. Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum – asa cum reiese din primele informatii -, Razvan Ciobanu a pierdut controlul masinii si a iesit in decor, lovindu-se de un copac.

Initial, s-a crezut ca Razvan Ciobanu mai era cu cineva in masina atunci cand s-a produs tragedia, insa politistii ajunsi la fata locului au ajuns la concluzia ca fostul creator de moda era singur in masina.

„A fost un accident rutier grav, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un barbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a parasit partea carosabila si a acrosat copaci dintr-un stufaris. Conducatorul auto a fost gasit decedat”, au anuntat reprezentantii Politiei Constanta.

Accidentul a fost sesizat in jurul orei 7.00 dimineata, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, DJ 226. Echipajul medicalal Serviciului de Ambulanta l-a gasit pe conducatorul auto, un barbat de 43 de ani, decedat. Surse din ancheta spun ca la volanul masinii era creatorul de moda Razvan Ciobanu. Acesta era singur in masina cand s-a produs accidentul.

coral