Apar informatii socante in spatiul public, legate de bataia pe care a luat-o Daniela Crudu, din partea iubitului croat, Seco Dubravko. Se pare ca barbatul i-a povestit surorii fostei asistente tv ca nu i se pare deloc grav ceea ce s-a intamplat si, mai mult de atat, i-a marturisit ca daca Daniela are nevoie de ceva, il poate suna si ii poate solicita ajutorul.

Daniela Crudu a fost batuta cu bestialitate in noaptea de sambata spre duminica de nimeni altul decat iubitul ei, un barbat pe nume Seco Dubravko. Vedeta a ajuns in stare grava pe mana medicilor si a suferit o fractura de piramida nazala, dar si mai multe vantai la nivelul fetei, in urma loviturilor incasate. Mai mult, in spatiul public s-a vorbit si despre faptul ca atunci cand a ajuns la spital, Daniela Crudu acuza si dureri abdominale, pesemne ca iubitul croat nu s-a oprit doar la loviturile pe care i le-a aplicat la nivelul fetei.

Desi a bagat-o pe fosta asistenta in spital, Seco Dubravko sustine ca nu i se pare deloc grav ceea ce s-a intamplat. Potrivit informatiilor oferite de viva.ro, barbatul i-a spus surorii Crudutei ca daca o batea pe aceasta, nu mai iesea din spital. De asemenea, croatul i-a mai spus Anei Crudu sa-l anunte in cazul in care bruneta are nevoie de ajutorul lui, in vreo privinta.

„Mi-a spus ca, daca Daniela are nevoie de ceva, sa-l sune. Lui nu i se pare grava situatia, a zis ca daca ar fi batut-o, nu mai iesea din spital”, a dezvaluit Ana, sora Danielei Crudu, potrivit sursei citate.

In aceste momente, Daniela Crudu se afla acasa la tatal sau, acolo unde incearca sa se recupereze in urma bataii primite din partea iubitului croat.

coral