Gheorghe Dinca, barbatul de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra, a mers la farmacie in dimineata in care a ucis-o pe fata de 15 ani. Cand a revenit, a prins-o pe fata apeland 112 si a lovit-o cu putere.

Joi dimineata, Gheorghe Dinca a plecat la farmacie sa cumpere niste creme pentru a trata ranile de la mainile Alexandrei, asa cum a spus chiar fata la 112. A reusit sa apeleze numarul de urgenta, dupa ce a gasit unul dintre cele trei telefoane ale criminalului.

STS a anuntat deja ca fata a apelat de 3 ori 112, la orele: 11:05:07, al doilea la 11:06:25 si al treilea 11:12:36.

In momentul ultimului apel, Gheorghe Dinca revenea acasa.

De altfel, seful Politiei Romane a confirmat ca ultimele cuvinte la 112 ale Alexandrei au fost “Vine, vine!“, apoi apelul s-a intrerupt.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe fata, aceasta a cazut si a ramas inconstienta.

Gheorghe Dinca a parasit locuinta si timp de doua ore s-a plimbat prin oras, fiind surprins de camere inclusiv cand arunca o parte din bijuterii in curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit acelorasi surse, agresorul a stat intre orele 12.00 si 14.00 in oras, apoi a revenit si a gasit-o pe fata decedata, dupa care i-a ars cadavrul.

Agresorul si-a recunoscut abia duminica faptele. Intr-o declaratie anterioara data anchetatorilor, acesta a spus ca a fost la piata, iar apoi s-a apucat in curte de dezasamblat bucati de motor.

Barbatul a justificat atunci focul facut in curte spunand ca a aprins mai multe haine ca sa se protejeze de tantari, dupa care s-a culcat, iar a doua zi s-a trezit cu politistii la usa.

Sursa: Mediafax coral