Telenovela ”Vulpita din Vaslui” pare a nu se mai incheia niciodata, cu atat mai mult cu cat audientele inregistrate de emisiunea ”Acces Direct” – din momentul in care a aparut Veronica Stegaru in prim-plan – au fost in crestere. Si asta in pofida tuturor criticilor si tuturor reclamatiilor care au ”curs” in valuri la Consiliul National al Audiovizualului. Si, colac peste pupaza, daca tot e vorba despre rating cu orice pret, reprezentantii Pro TV au dorit sa dea o lovitura de proportii.

Va vine sa credeti sau nu, diriguitorii Pro TV au tras cu ochiul la ”Acces Direct” si au observat ca Veronica si Viorel din Vaslui atrag multi telespectatori in fata micilor ecrane. Unii spun ca se uita din curiozitate, altii ca vor sa vada la ce nivel al penibilului se poate ajunge, unii au devenit chiar fanii celor doi. Vulpita s-a lansat si in muzica, alaturi de celebrul Axinte, iar Pro Tv-ul a privit si inghitit in sec.

Dar, la un moment dat, s-a vehiculat ideea conform careia Vulpita din Vaslui ar putea fi ”furata” de la Antena 1. Astfel de ”ambuscade” media s-au mai vazut, de-a lungul timpului, vedetele trecand dintr-o barca in alta si fiind generos recompensate. Insa, de data aceasta, scenariul nu a fost dus la finalizare, iar cel care s-ar fi opus din toate puterile a fost chiar Catalin Maruta. Asa ca totul a ramas doar la nivel de idee, iar Vulpita din Vaslui ramane ”pe sticla” la Antena 1.

”Decat asistati social la Blagesti, mai bine artisti”

Reactiile nu au lipsit dupa ce Vulpita din Vaslui s-a apucat de cantat alaturi de Axinte, iar cei care au urmarit videoclipul si-au exprimat, online, punctul de vedere. In cele mai multe dintre cazuri, unul critic.

“Mai avem si noi de ce rade, pe vremea aceasta, in izolare la domiciliu si in fata televizorului. Ce sã faci toatã ziua acasã? Te mai uiti la Vulpita si la Viorel. Stiu, o sã spuneti cã am innebunit, dar dacã aveti voi altã solutie, in timp ce autoritãtile ne spun sã stãm doar in casã, astept sã-mi spunetI”, a scris Larisa. “Toatã lumea se izoleazã din cauza coronavirusului, iar Vulpita scoate piesã”, a comentat, amuzat, un alt internaut. “Oameni cu facultãti si talent nu ajung la TV si nu isi lanseazã piese, dar Vulpita cu 8 clase, da. Rusine”, a fost o altã pãrere. “Legenda spune cã aceastã melodie va face in 24 de ore un million de vizualizãri. NU e Vulpita de vinã, ci noi, cã o urmãrim”, a replicat cineva. “De ce promovãm asa ceva? E o mamã de nota 2, o sotie de nota 1 si acum lanseazã piese. Dati-o afarã”, s-a supãrat o altã telespectatoare. “Dacã va face bani, ca sã isi creascã fetita, atunci eu spun cã meritã sã se lanseze. Decat asistati social la Blãgesti, mai bine artisti. Ei au haz, noi avem umor, ce vreti sã facem? Mai radem de Vulpita si Viorel, cã dacã ne gandim numai cã murim de coronavirus, chiar cã nu mai avem sansã”, a conchis incã un internaut.

coral