Lovitura pentru Florin Pastrama. Brigitte Sfat, femeia care urmeaza sa-i devina sotie, a recunoscut in fata unei tari intregi ca a fost indragostita de Catalin Morosanu.

Brigitte Sfat, Catalin Morosanu si Florin Pastrama fac cu totii parte dintr-un proiect, acolo unde sunt pusi sa locuiasca sub acelasi acoperis. Pentru ca petrec foarte mult timp impreuna, Brigitte Sfat a recunoscut ca a inceput sa aiba sentimente speciale pentru fostul sportiv si chiar ca s-a indragostit de el. Toate astea, bineinteles, inainte de a forma un cuplu cu Florin Pastrama, cel care urmeaza sa-i devina sot.

„El mi-a facut foarte multe complimente, mi-a zis ca sunt -viata lui-..A zis ca daca o sa castig proba de mancare imi face masaj, dar el stie sa faca numai masaje erotice. M-am rugat la Dumnezeu sa castig proba, dar dupa mi-am dat seama ca Dumnezeu nu o sa ma ajute, pentru ca imi doream masaj de la un om insurat”, a spus Brigitte Sfat. „Daca nu ma ranea de atatea ori nu eram impreuna acum. Tu stiai foarte bine ca eu, de fapt, ma indragostisem de el”, i-a spus bruneta lui Florin Pastrama la tv.

coral