Crezand ca-si va rezolva problemele cu sotul ei dupa ce va aparea la televizor, iata ca soarta nu a fost departea ei! O femeie din Vaslui care dorea sa castige custodia copiilor ei, dupa divort, va ramane cel mai probabil fara cei mici dupa dezvaluirile socante facute de mai multi martori dupa ce au vazut-o la televizor.

Tatiana Nedelcu a aparut la Acces Direct, acolo unde s-a plans de situatia dificila in care s-ar afla de cand este in divort cu sotul ei. Si-a acuzat partenerul de multe lucruri, dar nu s-a gandit ca situatia se poate intoarce si impotriva ei. Si asta pentru ca imediat dupa difuzarea cazului s-a aflat ca de fapt femeia este foarte agresiva cu copiii ei, si a batut inclusiv o vecina intr-o criza de gelozie.

Scandalul privit de o tara intreagã nu i-a priit, astfel ca martorele din dosarul de divort au lasat-o balta. Avocatul, spun apropiatii, ar fi sunat-o si el sa o certe pentru iesirea publica total defavorabila dorintei sale de a castiga procesul de divort, dar, mai ales, de a-si recupera copiii.

“Ea avea douã martore, care au pãrãsit-o. Nu se mai poate bãga lumea la asa ceva. Cã ea, dacã tãcea, castiga mai mult. Dar a vãzut-o toatã tara cum e agresivã, cum se enerveazã, cum s-a pus problema cã a bãtut femeia aceea, plinã de vanãtãi, vai de capul ei. Femeile care voiau sã fie martore pentru ea au spus cã nu se pot duce sã mintã la instantã, cã e femeie cuminte si harnicã, dacã ea s-a arãtat asa cum e. Avocatul ar fi sunat-o sã o certe, cã ce a cãutat sã facã circ la televizor, cã i-a stricat toatã apãrarea”, au spus apropiatii femeii pentru vremeanoua.ro.

Intre timp, DGASPC Vaslui a luat in considerare posibilitatea de a incredinta tatalui cei doi minori, pe care Tatiana Nedelcu si Iulian Nedelcu ii au impreunã. Bãrbatul a fost chemat la Protectia Copilului, pentru un test psihologic.

coral