Lucian Viziru a disparut, de o buna perioada, din lumina reflectoarelor. A plecat din Romania si a ales sa-si dedice timpul tenisului, sport pe care il adora inca din copilarie. Augustin, fratele fostului component al trupei “Gaz pe foc”, a dezvaluit cum isi castiga existenta ruda sa de sange.

“Fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu il mai intereseaza viata publica. Nu inteleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la varsta lui… a dat dovada de curaj, a luat-o de la zero”, a spus Augustin Viziru, conform viva.ro.

Lucian Viziru a parasit Romania in urma cu sase ani si s-a mutat alaturi de sotie si fiu in Germania.

“Acolo am facut foamea. Toata ziua mancam o banana sau doua pana seara cand ajungeam acasa”, a spus si Lucian Viziru.

Lucian a dezvaluit si motivul pentru care s-a retras din showbiz. “Cand a trebuit sa-l operam pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am platit din el, cand nu am mai putut sa-l platesc la timp pentru ca efectiv nu aveam de unde, a venit banca si a luat tot: si ce aveam si ce nu mai aveam”, a povestit Lucian.

“Fratele meu s-a mutat in Germania de ceva ani de zile, a iesit complet din scena publica. A considerat ca nu asta il face fericit. Noi am crescut intr-o familie de sportivi, bunicul nostru a fost un nume mare in tenisul romanesc, multa lume nu stie.

Gogu Viziru a fost capitan de Cupa Davis, a fost antrenorul domnului Ilie Nastase, domnului Tiriac. El a antrenat in strainatate 25 de ani. Nu a stat prea mult prin Romania. Acum, fratele meu a luat aceasta cale, pentru ca tot timpul el a fost atasat de bunicul nostru.

Ii place lui tenisul, are copii, ii antreneaza, sta in Germania si e mult mai fericit. In ultima vreme nu am apucat sa ne vedem pentru ca eu tot am stat pe aici, pe la Bucuresti, el nu a apucat sa vina pentru ca are foarte multi copii acolo.

La un moment dat mi-a spus: ‘haide, vino si tu incoace sa ma ajuti, ca nu mai fac fata’. dar nu este stilul meu. Eu nu am rabdarea lui sub nicio forma”, a spus mai Augustin Viziru.

coral