Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că, în urma recentei asfaltări a acestui tronson, pe drumul judeţean 107R Făget – Sălicea – Ciurila au fost executate lucrări de marcaje rutiere. Scopul acestor lucrări a fost acela de a contribui la asigurarea unei circulaţii normale, în condiţii de siguranţă.

Astfel, pe drumul judeţean DJ 107R, de la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca și până la intersecția cu drumul județean DJ 107L, pe direcția Sălicea – Ciurila, au fost executate lucrări de marcaje longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe o lungime de 13,05 kilometri, de la kilometrul 8+300 până la kilometrul 21+350. De asemenea, pe raza localităţilor Sălicea şi Ciurila au fost marcate treceri de pietoni realizate cu bicomponent bicolor pentru o vizibilitate și durabilitate sporită.

Execuţia de marcaje rutiere va continua în perioada următoare pe mai multe drumuri judeţene unde urmează să fie finalizate lucrările de asfaltare dar și pe alte drumuri unde situația impune acest fapt.

coral