Premierul Ludovic Orban este astăzi la Cluj. Și nu vine singur, ci cu trei membri ai cabinetului: ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Programul cuprinde participarea la patru evenimente și nu putem separa prezența liderului PNL de faptul că suntem în ultima săptămână de campanie electorală.

La ora 10, Ludovic Orban va participa la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția secțiunii 3A2 și 3B1 a Autostrăzii Transilvania, cuprinsă între Nădășelu – Mihăești – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km. Evenimentul va avea loc la Centrul de Cultură Urbană, Parcul Central Cluj-Napoca.

După o oră, urmează întâlnirea cu reprezentanții conducerii Universității Babeș-Bolyai.

Discuțiile nu vor dura decât o jumătate de oră, întrucât la 12.30 Orban va fi la Câmpia Turzii, pentru a participa la semnarea protocolului de asociere a UAT Câmpia Turzii-UAT Turda și Județului Cluj, în vederea realizării în parteneriat a proiectului de investiții „Centura Ocolitoare Turda-Câmpia Turzii”. Asta se va întâmpla la Palatul Cultural ”Ionel Floașiu”.

În fine, la 13.40 va face o vizită la amplasamentul proiectului Spitalului Regional de Urgență Cluj, în Florești.

coral